sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tutti Frutti

Muistatteko semmoisen saksalaisen eroottissävyisen visailuohjelman kuin Tutti Frutti? Siinä rekvisiittanaiset riisuivat vaatekappaleita sitä mukaa kun kilpailijat laukoivat oikeita vastauksia. Klassikko-ohjelman hengessä valitsin makumaailman näihin Ystävän polttareihin leipomiini tissimuffineihin.

Ohje on mukailtu Myllyn parhaiden sitruunamuffineista.

Tutti frutti -muffinit


3 munaa
1½ dl sokeria
4½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl Tutti frutti crushia (Fazer)
100 g margariinia
1 rkl appelsiinimarmeladia
1 dl viiden hedelmän mehua

kreemi:
n. 40 g margariinia
1 dl tomusokeria
n. 2 rkl passionhedelmä-hilloa

vaahtokarkkimassaa
punaista ja ruskeaa marsipaania
tippa keltaista pastaväriä

Vaahdota munat ja sokeri. Sulata margariini, liuota siihen appelsiinimarmeladi ja lisää joukkoon mehu. Sekoita keskenään kuivat aineet, myös tutti frutti -rouhe.

Nostele munasokerivaahdon joukkoon vuorotellen jauhoseosta ja margariini-mehulientä. Sekoita tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia ja anna jäähtyä.

Vaahdota tomusokeri ja margariini kreemiä varten. Lisää hillo ja vatkaa sekaisin. Levitä jäähtyneiden muffinien päälle kerros kreemiä tarttumapinnaksi.

Päällystä ihonvärisellä marsipaanilla, sokerimassalla tai vaahtokarkkimassalla - itse sain sopivan värin aikaiseksi yhdistämällä valkoista ja punaista massaa sekä pienen nokareen ruskeaa sekä viimeistelemällä tipalla keltaista pastaväriä. Ruskean massan voisi korvata myös kaakaojauheella tai käyttää yksinkertaisesti vaaleanpunaista marsipaania. Nänniä varten tein vähän punaisempaa massaa ja kaulin siitä tehdyn levyn keskelle kutakin massapyörylää.

Lopuksi kääräisin kunkin muffinin ympärille juhlateemaan sopivan koristenauhan.

Morsiamen muffini sai kultarakeesta nännikorun.

Tarjolla oli myös etnisesti monimuotoinen vaihtoehto.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

perfect!olin yksi onnellisista tissimussuttajista.täyteläistä ja kaunista.kiitti:)