maanantai 6. joulukuuta 2010

Suomi-kakku

Itsenäisyyspäivän lippukakku oli sievää ja herkullista :)

Pohja: valmis täytekakkupohja, josta leikattu suorakaiteenmuotoinen pala
Kostutus: sokerilla makeutettu maito

Täyte:
- ohuelti vadelma-kirsikkahilloa
- kermavaahtoa + rahkaa
- mustikoita

Koristelu:
- valkoista sokerimassaa
- sinisiä kimallerakeita
- sinistä marsipaania

Mittasin kakun pinnalle lipun kuvion ja painoin sen veitsellä hieman kuopalle; näin kimallerakeet asettuivat siististi paikoilleen.

Alareunaan kietaisin sokerimassasuikaleen, johon murustin edellisistä projekteista tähteeksi jäänyttä, jo hieman kovettunutta marsipaania ja kaulin pilkut kiinni.

Adventtisunnuntai livahti bloggaamatta, mutta ehkä itsenäisyyskynttilät korvaavat puutteen :)

Ei kommentteja: