keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Lii ja laa

Tiedossa on lähitulevaisuudessa leivonnaisia ja niiden koristelua, joten käynnistin koristetehtaan.

Sekoitin nestemäistä sinistä ja jauhemaista punaista elintarvikeväriä. Syntyneellä violetilla värjäsin kaapissa odotelleen sokerimassan loput vaalean lilaksi. Kuivahtaneessa massassa olikin vaivaamista, mutta lopulta sain kaulittua suhteellisen tasaväristä massaa.

Pikkumuotilla kukkasia. Osa mahtui kuivumaan tällaiseen muovialustaan, jonka löysin joskus tyhjänä Tarjoustalon hyllyn päältä. Ties mitä tikkareita siinä on aikanaan ollut esillä - ajattelin että siitäpä hyvä konvehtimuotti ;)

Lisäksi syntyi muutama perhonen, joihin maalasin vähän kuviointia samalla violetilla elintarvikeväriliuoksella. Sutina toimi tällä kertaa vanupuikko, joka vähän otti itseensä ja jälki on siksi hieman... rouheaa :-P Mutta kivoja noista silti tuli.

Ehkä ihan kaikkea tätä ei tarvita - enpäs kerrokaan vielä mihin. Mutta turha sitä massaa olisi ollut kaapissa käyttämättömänä kuivattaa.

Huh miten liilaa. Ei sitten ollenkaan minun värini... joten tähän loppuun vähän värikkäämpi kuva iltapalasta :)

Pikainen mozzarella-tomaatti-rucola-pestosalaatti. Ainekset palasiksi ja sekaisin, päälle rouhaisu mustapippuria ja pirskaus saksanpähkinäetikkaa, kulho ja haarukka kouraan ja sohvalle nauttimaan Top Chefistä :D

Ei kommentteja: