Itsenäisyyspäivän lippukakku oli sievää ja herkullista :)
Pohja: valmis täytekakkupohja, josta leikattu suorakaiteenmuotoinen pala
Kostutus: sokerilla makeutettu maito
Täyte:
- ohuelti vadelma-kirsikkahilloa
- kermavaahtoa + rahkaa
- mustikoita
Koristelu:
- valkoista sokerimassaa
- sinisiä kimallerakeita
- sinistä marsipaania
Mittasin kakun pinnalle lipun kuvion ja painoin sen veitsellä hieman kuopalle; näin kimallerakeet asettuivat siististi paikoilleen.
Alareunaan kietaisin sokerimassasuikaleen, johon murustin edellisistä projekteista tähteeksi jäänyttä, jo hieman kovettunutta marsipaania ja kaulin pilkut kiinni.
Adventtisunnuntai livahti bloggaamatta, mutta ehkä itsenäisyyskynttilät korvaavat puutteen :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti