torstai 26. marraskuuta 2009

Tervetuloa

Olen jo jonkin aikaa kurkkinut muiden ihania kakkublogeja, leivontablogeja, käsityöblogeja... ja tästä se nyt sitten lähtee minullakin. Luvassa on monenlaista - ainakin kokkailua, käsityötä ja lapsiperheen arkea.

Suurin syy blogin viivyttelyyn näinkin kauan on valokuvaus. Ihailen suuresti ihmisiä, jotka saavat leipomuksensa ja askartelunsa ja pihan pikkutaimet näyttämään kuvissa upeilta. Minä en valitettavasti kuulu heihin.

Sen sijaan kuulun niihin ihmisiin, jotka innostuvat elämää suuremmalla antaumuksella jostain asiasta ja ensi viikolla sitten seuraavasta. Näitä innostuksia on tarkoitus kanavoida tästä lähin blogiin.

Pysyvästi sydäntä lähellä ovat leivonta, suomalainen kansanperinne, luonnon- ja kierrätysmateriaalien käyttö sekä lasten kanssa yhdessä tekeminen. Onnekseni pikkuviiriäiset, Tytär ja Poika, ovat välillä äitiäkin innokkaampia :)


Tervetulokukkasen on päiväkodissa taiteillut Poika!

1 kommentti:

suklaamarenki kirjoitti...

Hei, tervetuloa hauskaan,innostavaan ja inspiroivaan blogimaailmaan. Pitkään mietin minäkin aloittamista ja kertaakaan ei ole kaduttanut :) Mukavaa pikkujoulua!