maanantai 4. tammikuuta 2010

Kun maassa on lunta ja pakkasta

Tänä talvena on vihdoin päästy koko perhe luistelemaan. Minäkin sain luistimet, ensimmäiset aikuisiällä :)


Kodin lähellä on luisteluun ylitsevuotavan idylliset olosuhteet: Sukset jalkaan ja lumisateen halki metsän keskelle Keijusuon jäälle, pulkassa suklaakeksejä ja kuumaa kaakaota.


Uusi harrastus innosti trimmaamaan välineitä. Ompelin koko perheelle iloisen värikkäät teränsuojukset fleecetilkuista. Idea on yksinkertainen: palat mitoitetaan hieman terää pidemmiksi. Ensin siksakataan paikalleen mahdolliset koristeet, sitten ommellaan sivusaumat ja yläreunaan kuminauhakuja.


Omat suojukseni ovat harjoituskappale ja siksi simppelin yksiväriset. Miehelle tikkasin pari salamaa vauhtia tuomaan. Jotain kivaa lisää voisi noihin omiinkin vielä laittaa...


Lapset suunnittelivat omat suojuksensa itse :) Tyttärelle sporttisia vauhtiraitoja, Pojan suojuksiin tein ylimääräisen sauman pohjaan ja pujotin väliin sahalaitareunuksen.


Kyllä nyt kelpaa! Toivottavasti nättejä pakkassäitä vielä riittää, varsinkin viikonloppuisin kun jotain jaksaakin pakollisten kotitöiden lisäksi tehdä. Arkeen paluu ottaa aika lailla voimille joululoman puuhasteluviikkojen jälkeen...

1 kommentti:

Omppu-pomppu kirjoitti...

Tosi hyvä idea, joku vois meilleki tehhä tommoset!