keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Leivontablogeja ja salaisia ystäviä


Lähdinpä minäkin mukaan tähän leivontaystävärinkiin. Katsotaan miten homma toimii. Kerran kuussa siis pitäisi lähettää salaiselle ystävälle pieni leivonta-aiheinen paketti, ja saada vastalahjaksi oma yllätys.

Blogin ohjeet ja ukaasit olivat sen verran vakavamielisiä, että meinasi tämmöinen lempeämpi ihminen säikähtää... Mutta tokihan aina kun on paljon vieraita ihmisiä tekemisissä toistensa kanssa, ongelmia tulee. Hienoa että emot jaksavat pyörittää!

Tässä samalla tekee mieli mainostaa paria leivonta-aiheista blogia.


Kinuskikissan erikoisuutena ovat selkeät ohjeet ja vaihekuvat.

Toinen suosikkibloggaajani on Mansikkamäen Ebe, kakunkoristelijoiden kruunaamaton kuningatar. Esimerkiksi nämä kesäiset Tatu ja Patu ovat aivan hurmaavat!

Ulkomailta löytyy sitten jo vaikka mitä. Helpoimmin koukutun huumoripitoisiin blogeihin - vilkaiskaahan vaikka Cake Wrecksin löytämiä ammattilaisluomuksia tai Not So Humble Pie -blogin nörttikeksejä :D

4 kommenttia:

Omppu-pomppu kirjoitti...

Juu, minäkin olen käynnyt naureskelemassa Cake Wreckseille =) Tuli silloin mieleen pari omaa tekelettä, onneksi kukaan ei toivottavasti ole sinne niitä lähettänyt! =)

Anonyymi kirjoitti...

heippa!! täällä salainen ystäväsi :)

Viiriäinen kirjoitti...

Huu, jännää! :)

Enkeli kirjoitti...

Kivaa että sinäkin uskaltauduit mukaan SLY 10. Kyllä sitä jaksaakin jännittää pakettia ja yhtä kivaa on koota toiselle pakettia.