lauantai 17. syyskuuta 2011

Rapukakku

Ihan vaan vinkkinä itselle: hienosta kakusta kannattaa ottaa kuva ennen kuin tulee pimeä.

Tämmöisen luomuksen tein rapujuhliin, joiden yhteydessä vietettiin tuplasynttäreitä.

Kakkupohja normaali sokerikakku (onnistui heti toisella yrittämällä). Täytteenä kerros pihlajanmarjahyytelöä sekä rahkakermaa. Päällä itse keiteltyä kinuskia (Kinuskikissan ohjeella). Koristelukermasta osaan sekoitin vähän kinuskia, niin että tulos oli vaaleanruskea ja saatiin aikaiseksi raitoja.

Päällä sokerimassa-alustalle aseteltuja marsipaanirapuja sekä loppusilauksena värisokeria.

No, ainakaan hämärässä ei näkynyt se että reunaruusukkeissa kerman laatu ja sitä myötä väri vaihtui puolivälissä. (Onneksi jääkaapissa oli se extra-paketillinen vispiä).

Oli hyvää. Kinuski ja rahka on mainio yhdistelmä.

Ei kommentteja: