tiistai 22. helmikuuta 2011

Perunaista salaattia

Iltaruokana tänään oli perunasalaattia ja tuoretta chapataa.

Marinoitu broileri-perunasalaatti

6-7 uuden sadon perunaa
½ pientä sipulia
muutama viipale maustekurkkua
noin 1 dl mustia oliiveja
kypsiä broilerkuutioita
1 ruukku vihreää salaattia

omenaviinietikkaa
oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
currya
paprikamaustetta
persiljaa
sokeria
sitruunamehua

Keitä kuoritut perunat kiinteiksi mutta kypsiksi ja viipaloi. Lorauta päälle viiniä ja etikkaa, mausta suolalla, pippurilla, currylla ja paprikalla. Hienonna sipuli pieneksi ja lisää joukkoon. Anna maustua sen aikaa kun perunat jäähtyvät.

Yhdistä kulhossa revitty salaatti, perunat, broilerkuutiot sekä puolitetut oliivit ja pienityt maustekurkut. Sekoita etikasta ja öljystä kastike. Mausta suolalla, pippurilla, persiljalla, sitruunalla ja sokerilla, ja kaada salaatin joukkoon.

Ei kommentteja: