keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Muusileipää

Tulipa perunamuusin lopusta herkullista teeleipää. Kuva on näpätty nopsasti kännykkäkameralla eikä siksi vastaa todellisuutta. Oikeasti nämä paitsi maistuivat, myös näyttivät herkullisilta. Lisäpiste tulee ihanasta paistuvan perunan tuoksusta keittiössä.

Resepti on muokattu Soppakellarista.

Perunaiset teeleivät

noin 2 dl perunamuusia
1 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
reilu 1 dl kauraleseitä
1,5 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
50 g margariinia

Sulata rasva kattilassa. Sekoita joukkoon muusi ja maito. Sekoita kulhossa kuivat aineet ja kippaa joukkoon maito-perunaliemi. Sekoita tasaiseksi.

Painele leivinpaperin päälle jauhojen avustuksella leipäsiksi, aja taikinapyörällä lohkoiksi ja pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa 12-15 minuuttia.

Ei kommentteja: