Viimeviikonloppuisen tillisnapsin reseptiä ei valitettavasti ole jaettavaksi, mutta laitan sen sijaan esille muutaman vaihekuvan taannoisesta fisuviinan valmistuksesta.
Otetaan 2-3 pussia fisukarkkeja. Kaadetaan ne käsikäyttöiseen silppuriin.
Väännetään ranteet hajalle heikoin tuloksin.
Otetaan järeämmät aseet käyttöön.
Saadaan vähän murusempaa, mutta vieläkin vähän turhan isoa kimpaletta.
Päädytään sähkön käyttöön. Tässä vaiheessa kaadetaan karkkien joukkoon puolen litran pullollinen kirkasta viinaa, josta on ensin kaadettu puolisen desiä kokille palkkioksi (ja jotta karkit mahtuu pulloon). Jauhetaan sekaisin kamalalla metelillä.
Kaadetaan tuotos pulloon. Ihaillaan ja käännellään ja hölskytellään pulloja silloin tällöin, kunnes karkit ovat kokonaan liuenneet (noin vuorokauden verran). Pannaan pullot pakkaseen odottamaan otollista kalareissua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti